Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

FRISKOLENS OG STØTTEFORENINGENS GENERALFORSAMLINGER

Indlæg modtaget fra Karen Toksvig Larsen

MANDAG d.3. APRIL 2016  PÅ SKOVLUND  FRISKOLE  KL. 19.00

Jeg vælger mig april

I den det gamle falder,

I den det ny får fæste!

det volder lidt rabalder,  -

dog fred er ej det bedste,

men at man noget vil.

                         B. Bjørnson

Vi VIL noget her i Skovlund, vi vil drive FRI – SKOLE og gør det nu på 5.år. Vi har haft et fantastisk år, både på vores skole og i Støtteforeningen. Kom og hør mere og gi`din mening til kende.

Vil du ha `stemmeret og gøre din indflydelse gældende, da meld dig straks ind i STØTTEFORENINGEN til Anette Vilhelmsen, mob. 21455559. Du er nu automatisk medlem af skolekredsen.

Vores certificerede tilsynsførende, Brian Andersen, takker af efter 4 år. Forældrekredsen skal derfor vælge en ny tilsynsførende, en lovpligtig forordning. Tilsynsrapporten for 2016 vil være fremlagt.

Friskolen er et levende og vigtig kulturcenter i sognefællesskabet og er med til at skabe liv og sammenhæng i lokalområdet!

VELKOMMEN, alle interesserede, både i og udenfor Skovlund, både skolehjem og skolekredsmedlemmer til 

Generalforsamling i Støtteforening kl. 19.oo og

Generalforsamling i Friskolen kl. 19.30

Vi serverer kaffe og kage

På Friskolens vegne

Karen Toksvig Larsen

lørdag 18 mar 2017 - Rud Larsen
Vist: 282 gange