Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Enestående resultater

Skovlund Efterskoles resultater i Cambridge English er ikke bare fantastiske - de er enestående.

Ingen anden skole i Danmark - ja, måske i hele Europa - kommer i nærheden af de resultater Skovlund Efterskole i år har opnået i Cambridge English. 

11 elever har bestået Cambridge eksamen “Proficiency.” Det vil sige, at elever fra 8. til 10. klasse har bestået en eksamen på universitetsniveau.

“Indtil nu har vi kun haft et enkelt gymnasium på Sjælland, hvor eleverne går op til “Proficiency”-prøven,” siger Rud Larsen, der er Cambridge Presenter i Danmark “Det troede jeg var ændret, da jeg så, at et mindre antal kandidater fra et østjysk gymnasium også var tilmeldt prøven her  i forsommeren. Til selve eksamen gik det imidlertid op for mig, at det ikke var gymnasieelever, der skulle op til prøven - men gymnasielærere. Det siger noget om efterskoleelevernes resultater.” slutter Rud Larsen

26 elever har bestået eksamen “Advanced”, der er en eksamen på gymnasieniveau.

Ingen folkeskole, privatskole eller efterskole - ud over Skovlund Efterskole - har elever, der går op til eksamen i “Advanced”. Det er normalt kun gymnasier og private sprogskoler, der har elever på det niveau. At 26 elever fra Skovlund Efterskole består en eksamen på gymnasieniveau er i sig selv enestående.

Dertil kommer, at 7 elever har bestået en eksamen i “Business English” - 3 af dem har bestået på  gymnasieniveau, som er det højeste niveau Cambridge English tilbyder i Business English.

13 elever har bestået eksamen på niveauet - “First”, der er aldersmæssigt svarer til 9-10. klasse.

Skovlund Efterskole er kendt som - Den førende Cambridge Efterskole i Danmark. Efter dette års resultater kan det kun betegnes som en solid vestjysk underdrivelse.

Skovlund Efterskole var i 2003 den første skole i Danmark til at indføre Cambridge English, som et tilbud til deres elever. Nu fører 15 privatskoler, 18 efterskole og 23 gymnasier elever op til Cambridge English hvert år - og antallet stiger hastigt. Også folkeskoler er på vej.

tirsdag 30 aug 2016 - Rud Larsen
Vist: 733 gange