Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Arkivernes dage

Fredag den 11. nov. kl 13 åbner Skovlund og Ansager deres fælles udstilling på Ansager plejecenter

Skovlund Sognearkiv og Ansager Lokalhistorisk Arkiv er igen i år gået sammen om en udstilling med over 200 "nye" billeder i anledning af Arkivernes Dag. Emnet i år er sport og idræt, men vi har også andet end gymnastik og fodboldbilleder med.Vi har travlt med at finde billeder frem. Kom og se, hvad vi byder på.
Udstillingen er åben fredag 13-15 og lørdag 11-15 det er gratis, og alle er velkomne. Caféen er åben sammen med udstillingen.

mandag 7 nov 2016 - Rud Larsen
Vist: 820 gange