Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Snerydning i Skovlund

Borgerforeningen tilbyder igen i år at rydde dit fortov.

Vi har haft den første natterfrost og den første sne. Snart kommer der mere sne. Er du klart til at stå tidligt op og rydde sne, inden du skal på arbejde? eller vil du overlade det til Borgerforeningens gruppe af frivillige?  

Herluf Kristensen, Erik Larsen, Tage Larsen  og Per Thomsen er klar til at rykke ud så snart snefaldet ophører, hvis der vel og mærke er faldet mindst en cm sne.

De gør det helt frivilligt og uden betaling. Derfor er det muligt for Borgerforeningen at tilbyde at rydde dit fortov fra den 15. november 2016  til 31. marts 2017 for kun kr. 250,00 pr. grund. Du skal selv sørge for at salte/gruse fortorvet.

Det betyder meget for byens ældre medborgere, at de kan færdes sikker på byens fortove - også om vinteren. Skolebørnene nyder nok sneen lidt mere, men hvordan vil du have det, hvis en af dem falder og brækker benet - eller det der er værre, fordi du ikke har fået ryddet dit fortov?

Man skal også huske at kommunens regler klart og tydeligt siger: “Grundejerne har pligt til at rydde fortov og sti for sne snarest muligt efter snefald” og at kommunen kan lade fortorvet rydde for grundejerens regning, hvis man forsømmer at gøre det.

Der er mange gode grunde til at støtte om om fællesskabet og støtte den fælles snerydningsordning. Borgerforeningen har omdelt breve med oplysninger om betalingsformen. Hvis du ikke har modtaget et brev, bedes du kontakte foreningen.

Foto og tekst: Rud Larsen

søndag 13 nov 2016 - Rud Larsen
Vist: 766 gange