Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

POSTNORD Postkasse ved den gamle Brugs

Ny Postkasse opsættes

Der er en god forklaring på, hvis man forgæves har forsøgt at smide breve i den røde postkasse, der hænger ved den gamle Brugs. Den blev nemlig sprængt i stykker nytårsaften. Postnord er kontaktet, og den vil blive udskiftet/repareret og ophængt på sin vante plads.

 

Info:

 

Fra 7.-25. november 2016 ændrede Post Danmark på nettet af de røde postkasser

Postkasser med tømningstid er postkasser, der bliver tømt på et fast tidspunkt hver dag. Postkasser med daglig tømning bliver tømt på skiftende tidspunkter, når postbuddet passerer kassen på sin rute. Det står på postkassen, om den er tømt den enkelte dag, og man kan også se, hvor man finder den nærmeste postkasse, der tømmes på et fast tidspunkt, og hvad tid det er.

tirsdag 10 jan 2017 - rasmus
Vist: 659 gange