Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

DET SKER (kun) I SKOVLUND

En solstrålehistorie fra hverdagen i Skovlund

Gyda Timmermann var for nogen dage siden ned på den lokale genbrugsplads i Skovlund for at smide noget haveaffald i containeren. Det gik uden problemer, men måske blev Gyda lidt for ivrig. I hvert fald røg også hendes lærredspose med ned i containeren  - og i tasken lå hendes pung.

Nu var gode råd dyre. 

På vejen hjem mødte Gyda  Vibeke og Verner Larsen fra Hovedgaden 21. De var ude og lufte deres hunde. Specielt den ene er meget glad for Gyda og skulle absolut hen til hende, så Vibeke og Verner stoppede op. 

Gyda fortæller sin historie og Verner er straks klar med en løsning. Han skal bare bruge en fiskestang og en lommelygte. Og tro mig. Det lykkedes faktisk at få lærredsposen op med den rigtige ende opad, så pungen ikke faldt ud. 

Gyda er lykkelig og vil  betale findeløn, men det afslår Vibeke og Verner. Som tak for hjælpen er Verner i dag den lykkelige ejer af et par hjemmestrikkede sokker. 

Alle er glade - og Gydas pung er ikke længere at finde i indkøbsposen, når hun går i byen. Nu er den sikker forvaret andetsteds.

foto og tekst: RL

Har du også en lille solstrålehistorie, du vil dele med os - så kontakt os.

lørdag 18 mar 2017 - Rud Larsen
Vist: 1185 gange