Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Varde Kommune afholder Vækstuge i uge 13

- Over tre dage byder Vækstugen blandt andet på ministerbesøg, ”Løvens Hule” og en job- og uddannelsesmesse.

Beskæftigelsesministeren Troels Lund Poulsen åbner den tre dage lange Vækstuge mandag den 27. marts på Nobia i Ølgod.

Du kan se detaljerne i programmet herunder og læse mere om de enkelte arrangementer.

 

MANDAG DEN 27. MARTS PÅ NOBIA, ØLGOD

VÆKST UDEN FOR DE STORE BYER

Til åbningen af vækstugen giver Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen sit bud på vækst og kvalificeret arbejdskraft uden for de store byer. Oplev ’Løvens Hule’ med lokale erhvervsfolk, som investerer i iværksætteri, og vær med til at give dit input til den kommende vækststrategi. Dagen starter med velkomst af Borgmester Erik Buhl og slutter af med let anretning og networking.

 

TIRSDAG DEN 28. MARTS PÅ CAMPUS VARDE

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT

Varde Kommune holder i samarbejde med Jobcentret og ProVarde job- og uddannelsesmesse for at komme udfordringerne ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til livs. Her får virksomheder mulighed for at møde potentielle nye medarbejdere eller studerende. Studerende og ledige får mulighed for at møde virksomheder med spændende opgaver og måske et fremtidigt job. Uddannelsesinstitutionerne får mulighed for at præsentere sig over for potentielle studerende.

 

ONSDAG DEN 29. MARTS PÅ POWERTOWER, TITAN/VARDE

IVÆRKSÆTTERI OG FORRETNINGSUDVIKLING

Vækstugen slutter af med fokus på iværksætteri og forretningsudvikling. På det nye iværksætterhus PowerTower kan I møde iværksættere og virksomheder, som alle har sin gang i kontorfællesskabet. Jani Lykke Methmann fra Væksthus Syddanmark vil fortælle om, hvordan den digitale teknologi gør sit indtog i virksomhederne gennem industrirevolution 4.0. Friedericke Bruhn fra ProVarde giver konkrete idéer til, hvordan virksomheder kan udvikle sig i sit oplæg. Der sluttes af med sandwich og networking.

 

Se mere på Varde Kommunes hjemmeside, eller brug følgende link, hvis du ønsker at deltage.

http://www.vardekommune.dk/varde-kommune-afholder-vaekstuge-i-uge-13 

lørdag 18 mar 2017 - rasmus
Vist: 967 gange