Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Kulør på fællesholdene hos Skovlund/Ansager

Fælleshold får nye trøjer

 

I det gode samarbejde mellem Skovlund IF og Ansager IF har alle fælleshold i år fået nye trøjer.

De flittige gæster på stadion i både Ansager og Skovlund har nok allerede bemærket, at der er kommet nye trøjer til alle fælleshold i klubsamarbejdet Skovlund/Ansager, for der er kommet lidt mere kulør på i forhold til det seneste spillesæt.

Gode sponsorer har gjort det muligt, at alle hold fra U8 (1. klasse) til Old Boys har kunnet iklæde sig nyt, lækkert spilletøj, og selvom de gamle drenge lige skulle se farven an, så er smilene brede. Enkelte vittige hunde kunne endda finde overskud til at bemærke, at alle hold fra vugge til grav var lige så flot klædt på, men mon ikke der er et par sæsoner mere at hente i de mest rutinerede kræfter i samarbejdet.

Skovlund/Ansager dækker alle børnehold med undtagelse af dem yngre end U8 og Old boys.

De nye spillesæt er sponsoreret af: Allan’s Diner, Skovlund Autoværksted, MS Rustfri, Uglebyg, Gitte’s Haveservice, LN Forsikring, T-Interiør, Elektriker Løsningen, Brigs og Bloddonorerne i Varde Kommune.

Fællesudvalget for de to klubber takker for støtten.

søndag 21 maj 2017 - rasmus
Vist: 3060 gange