Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video:

FolkSkovlund

Afslutning - lørdag aften

skovlund.dk har modtaget dette indlæg fra Carsten Bager.

FolkSkovlund er gået over alle forventninger igen i år. Instruktøerne har virkelig presset deltagerne til det yderste. Derfor dette flotte resultat lørdag aften.

Det også en fornøjelse at være centrum til en evaluering, hvor den største ændrig på festivalen er et ønske om et skilt, så man kan finde ind på camping pladsen.

Vi har fået mange indput i år, da jeg valgte lige at se det hele fra sidelinjen men alle nye små tiltag vil kun forbedre alles Festival.

Vi tre i bestyrelsen vil sige alle deltager og ikke mindst de, der har slidt i regnen for at få det hele op at stå, tusind tak for i år.

Malene, Palle & Carsten

foto og video: Niels Winther

søndag 11 jun 2017 - Rud Larsen
Vist: 1180 gange