Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video:

Barn på landet i Efterkrigsårene- fra 1945 til ca. 1958

Erindringer fra barndommen fortalt at Lillian Møller Thomsen.

Vi har fra Niels Witnther - Skovlund Sognearkiv modtaget nedenstående:

En fortælling fra det 20. Århundredes bondekultur – i ord og billeder – på godt og ondt en beskrivelse af en svunden tid.

Det er en fortælling om, hvad Lillian og hendes søskende husker fra deres barndom – om det at være Barn på landet i Efterkrigsårene.

Hvad var det, der gjorde, at livet var så meget anderledes dengang som i dag?

Hvad gik forud – hvad var der sket i historien?

Lillian og hendes i år ældre søster Birgit er født på Nygaard i Ansager under 2. Verdenskrig. I 1946 købte familien gård i Lærkeholt, Skovlund, hvor børnene fik deres barndom, som er beskrevet her i bogen. 

Hør selv Lillian fortælle om bogen i videoen.

Den meget velskrevne og rigt illustreret bog kan købes på Skovlund Sognearkiv, pris 180.00 kr. 

skovlund-sognearkiv@bbsyd.dk

Niels Winther

Skovlund Sognearkiv

 

søndag 6 aug 2017 - Rud Larsen
Vist: 1265 gange