Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

JYSKE 3-bold stævne afholdes igen på Skovlund Stadion

- Søndag d. 10. juni 2018 fra kl. 10.00 - 14.00

 
Kæmpe stort børnefodboldstævne med deltagelse af ca. 120 børnehold, som spiller kampe på ikke mindre end 13 små baner med bander.

Der vil således deltage i alt ca. 500 børn i alderen 4-11 år og der kommer hold fra rigtig mange klubber fra det meste af Sydvestjylland.

Stævnet afvikles på 13 små baner med bander.

 

3 mod 3 på en lille bane, enkle regler og fokus på boldglæde frem for resultater. Det er opskriften på Jyske 3-bold, der kom på banen i 2005 som et samarbejde mellem de danske lokalunioner og Jyske Bank.

 

Så lad endelig søndagsturen gå forbi Skovlund Stadion, hvor det  bare vil summe af liv – og så forhåbentligt i godt vejr.  

SIF – fodboldudvalget.

 

mandag 22 jan 2018 - rasmus
Vist: 641 gange