Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Lions Ølgod besøger GPV i Tarm

modtaget fra Kristian Støjberg

Lions Ølgod besøger GPV i Tarm  

Det månedlige clubmøde for Lions Club Ølgod var i april måned arrangeret som et virksomhedsbesøg hos virksomheden GPV International i Tarm.

Direktør Bo Lybæk bød velkommen og gav sammen med fabrikschef Morten Skaarup, en orientering om virksomhedens historie og de ideer og visioner som er kendetegne for GPV. Virksomheden producerer fortrinsvis specialløsninger i små serier og med en høj grad af fleksibilitet og kompleksitet. Produkterne hører tilinden for områderne måleenheder og instrumenter, energi og miljø, marine og forsvar samt medico.Det kan være elektroniske delløsninger til f.eks. pumper. Aluminiums tanke til hydraulik anlæg på lokomotiver eller kontaktorsæt til stærkstrømsanlæg. Serie størrelser fra 10 stk. pr år til mere end 100.000 stk. pr år. I alt fremstiller GPV omkring 5.500 produkter til mere end 300 internationale kunder. Af virksomhedens ca. 1400 medarbejdere er de ca. 240 beskæftiget i Danmark (Tarm og Års).

Ud over at informerer om virksomhed og produkter, fortalte Bo Lybæk om personale uddannelse i GPV. Det er for GPV et stort indsatsområde, hvad enten det gælder det nuværende personale eller det handler om lærlinge (Typisk industriteknikere) eller kandidater inden for handel og ingeniørfagene. GPV har sit helt eget uddannelse program, som der satses og udvikles på løbende.

En rigtig spændende aften for medlemmerne i Lions Ølgod, som fik et indblik i en helt anden type virksomhed end de fleste havde forestillet sig

Venlig hilsen

Lions Club Ølgod

lørdag 28 apr 2018 - Rud Larsen
Vist: 1025 gange