Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening

Varde 2030

Kick-off møde

Modtaget fra Kristian Støjberg:

Mandag den 4 december fra kl. 17.30 – 21.00 er der kick-off møde om ”Varde 2030”. 

Mødet holdes på Campus Varde, Frisvadvej 72, 6800 Varde.

Byrådet har ønsket at holde et møde om ”Varde2030”, og nedenstående finder I en kort beskrivelse af tankerne bag ”Varde2030”. OG for at der ikke skal være nogen tvivl, så dækker titlen ”Varde2030” selvfølgelig hele Varde Kommune.


Varde Byråd inviterer 2-300 deltagere til Campus Varde den 4. december, fordi Varde Kommune står i den særlige situation, at selv om økonomien for tiden er god, så er prognoserne det ikke. Beregningerne viser, at når vi kommer frem til 2030, så er her ikke nok mennesker til, at vi kan bevare den service, som vi kender i dag. Det kalder på kreative og langsigtede løsninger i hele kommunen. Vi vil handle i tide, og faktisk allerede FØR problemet kan mærkes.

Derfor ønsker både kommunen og byrådet at informere borgerne om den proces, vi står over for – og samtidig invitere til dialog om, hvad det er for en kommune, vi gerne vil være. Emnerne vil kredse om, hvad der gør kommunen til et godt sted at være barn, voksen og som senior.  Hvad fungerer godt i dag – og på hvilke områder er der brug for, at vi genopfinder os selv? Kommunens unge mennesker inviteres også, da det er vigtigt at få sat ord på, hvordan Varde Kommunen også er et sted, som de unge har lyst til at bo i, når vi når frem til 2030.

mandag 25 sep 2023 - Rud Larsen
Vist: 616 gange