Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Rene Schmidt Kjær

Sankt Hans festen er aflyst

nyt fra Borgerforeningen

Sankt Hans festen i parken er desværre aflyst i år grundet Corona. Vi plejer at være samlet over 100 personer til sankt hans, men da forsamlingsforbuddet er på 50 personer lige nu, er det ikke muligt at afholde arrangementet. Vi håber vi næste år kan mødes og brænde bålet af som normalt.

Vi takker for jer der har doneret en gren til bålet, og samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på at vi nu lukker for donationer, idet vi mener bålet er stort nok til næste år. Vi henviser til genbrugspladsen.

Spørgsmål kan rettes direkte til undertegnede.

På vegne af Skovlund Sogns Borgerforening.

René Schmidt Kjær

onsdag 10 jun 2020 - Rud Larsen
Vist: 842 gange