Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT

Pressemeddelelse

Hvornår er det forsvarligt af genåbne for bankospil i forhold til Covid19?

Modtaget fra Rita Møller Hansen:

Bankoudvalgene i Horne, Tarm, Vejrup, Helle Hallen og Skovlund-Ansager har holdt fællesmøde om hvordan det er muligt at genåbne for bankospil i hallerne på en forsvarlig måde. Det skal være forsvarligt for både spillere og de frivillige hjælpere, og spillene skal afholdes på en måde, så hallernes personale skal have mindst mulig rengøring efterfølgende.

Der er blevet forespurgt hos Politiet hvilke forholdsregler der skal overholdes, og som det ser ud, er de 5 udvalg enige om, at der ikke er nogle konkrete retningslinjer man kan forholde sig til lige nu. Også hallerne er usikre på hvordan man håndterer mange mennesker sammen.

Derfor blev det en fælles beslutning, at de 5 udvalg IKKE starter op nu, det foreløbige udgangspunkt er november måned. Men der kan nå at komme andre retningslinjer, derfor har udvalgene aftalt at mødes igen i løbet af september, for at forholde sig til de nye retningslinjer, der må komme hen over sommeren.

Der vil blive annonceret i medierne når bankospillene kan åbnes forsvarligt hos de 5 udvalg.

søndag 28 jun 2020 - Rud Larsen