Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT

Dementi

fra Lone og Lars Sadova

Flere personer i vores familie har nu gennem en tid været udsat for usmagelige og ondsindede beskyldninger. 

Det er ganske trist, at uenigheder omkring et håndboldhold kan føre så vidt, at striden bliver personlig. Ganske vist sympatiserer vi med breddeidrætten i SIF/AIF, men det legaliserer vel ikke, at vi skal hænges ud.

Som den ene af underskriverne på dette dementi, er jeg blevet beskrevet som den person, der er skyld i al balladen omkring divisionshåndbolden. Jeg skulle have et personligt udestående med sportschefen for eliten.  Det er desværre ikke noget, jeg er bekendt med. Kun at jeg i 2017 var med til ikke at forlænge hans trænerkontrakt, LÆS, FORLÆNGET ikke FYRET.

4 af vore børn er blevet beskyldt for på skift at have overfuset en håndboldspiller i den lokale købmandsforretning. Vi håber, at overvågningsbillederne kan be- eller afkræfte dette, så den kan begraves.

En femte af vores børn anklages for at have ytret sig om, at eliten har taget af kassen. Hvordan dette er muligt, er os en gåde. Vi mener ikke at AIF`s kasse er tilgængelig for andre end kasseren. Men vi kan tage fejl.

Vi er også blevet bekendt med, at Hr Jens Ole Mathiesen er ejer af vore ejendomme. Det er muligt, at han ejer hus eller huse her i byen, det er dog ikke vores.

Vi vil egentlig med dette indlæg bare opfordre folk til engang imellem at bruge det kloge øre, i stedet for at videreformidle sladder, der kun er til for at skabe drama og gøre andre ondt. Og så kan vi kun beklage, hvis folk her i byen kender os som løgnere, egoister og aggressive mennesker.

Lone og Lars Sadova

mandag 29 jun 2020 - Rud Larsen