Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Borgermøde - Skovlund

2. september 2020 kl. 19.00 i Kulturhuset

SYMBO ( fødevarerinnovationscenteret) har taget initiativ til at få udarbejdet et sammenhængende ide-katalog med udviklingsmuligheder for Skovlund. Kataloget har fået navnet “Helhedsplan Skovlund - en bæredygtig by” og kan læses i sin helhed via dette link: https://arkiv.dk/pdfviewer/viewpdf?originalId=30464d4e1290445c9b7877b83e9decf2 (Det er en ret stor fil og det tager lidt tid at åbne den, så hav lidt tålmodighed)
 
SYMBO har den 10. juni præsenteret Helhedsplanen for en begrænset gruppe bestående af max en repræsentant for hver forening, institution og virksomhed i Skovlund. (Begrænsningen af deltagerantallet skyldes de daværende corona-restriktioner).
 
Nu skal vi imidlertid videre og have truffet de afgørende beslutninger for “projektets” fremtid. 
 
Det er nu, vi skal tage stilling til, hvad vi vil arbejde videre med.
Det er nu, vi skal tage stilling til, hvordan strukturen på  det fremtidige arbejde skal være.
Det er nu, vi skal have byens frivillige på banen.
 
På Borgermødet den 2. september vil  en repræsentant for SYMBO kort fortælle om status og fremtidplaner for SYMBO.
 
Derefter vil vi kort redegøre for ideerne og mulighederne i idekataloget “Helhedsplan Skovlund”.
 
Vi vil kort forklare den struktur, som vi ser som den bedste mulighed for at komme videre med de mange spændende ideer og eventuelle nye ideer.
 
Til sidst skal vi have det hele sat igang. Kort og godt: vi skal finde skovlund-borgere, der vil være med til at gøre vores by en endnu bedre by for alle os, der bor her.
 
Vi glæder os til at se jer den 2. september.
 
Dagsorden og yderligere information følger senere.
fredag 14 aug 2020 - Rud Larsen