Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pexels

Indbydelse - Borgermøde 

2. september 2020 - kl. 19.00 - Skovlund Kulturhus 

Som tidligere meddelt inviterer SYMBO til Borgermøde onsdag den 2. september kl. 19.00 i Kulturhuset. 

Formålet med mødet er at aftale det videre forløb i arbejdet med at forbedre faciliteterne i byen og skabe “Det sammenhængende Skovlund” gennem “Det samarbejdende Skovlund”. 

SYMBOs forslag er at tage udgangspunkt i “Helhedsplan Skovlund - en bæredygtig by” (klik på dette link for at læse planen: https://arkiv.dk/pdfviewer/viewpdf?originalId=30464d4e1290445c9b7877b83e9decf2 ) (Hav lidt tålmodighed - det er et stort dokument og det kan tage lidt tid at down loade det)

Det skal understreges, at “Helhedsplanen” er et ide-katalog, som vi frit kan bygge videre på.

Det vil måske også være en god ide, at læse “Udviklingsplan - Skovlund 2025”, da flere af ideerne er sammenfaldende og andre er komplimenterende. Udviklingsplanen kan læses her: https://www.vardekommune.dk/sites/default/files/borger/bolig_og_byggeri/plan_og_byudvikling/udviklings-_og_omraadeplaner/skovlund_udviklingsplan.pdf

Den foreslåede DAGSORDEN for mødet er:

  1. Velkomst v. Verner Kristensen
  2. Valg af dirigent og referent
  3. Kort orientering om baggrunden for borgermødet v. Gert Hermansen
  4. Kort orientering om status for SYMBO v. Friedericke Bruhn
  5. Kort introduktion til “Helhedsplan Skovlund” v. Rasmus Sadova
  6. Strukturen for det videre arbejde v. Rud Larsen
  7. Nedsættelse af Koordineringsgruppen
  8. Evt

Vi håber på et stort fremmøde og at mange aktivt vil tage del i det fremtidige arbejde med at gøre vores by endnu bedre at bo i.

Af hensyn til planlægningen af vores beskedne traktement (øl/vand samt kaffe og kage) vil vi sætte stor pris på at modtage tilmeldinger til mødet på rudlarsen@gmail.com eller tlf. 3048 6670 senest mandag den 31. august.

Du er dog stadig velkommen til mødet, selv om du skulle have glemt at sende en tilmelding.

SYMBO

mandag 24 aug 2020 - Rud Larsen
Vist: 557 gange