Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Vi synger – og holder afstand.

Torsdag den 1. oktober 14:00 – 16:00

Den 1. oktober starter vi vinterens traditionelle sangeftermiddage i Kulturhuset – den første torsdag i måneden i hele vinterhalvåret. 

Vi er blevet varmet godt op til fællessangen dette forår med de mange dejlige morgensange i selskab med Philipp Faber på DR TV.  Ham savner vi, men nu må vi selv klare højskolesangen.

Vi passer godt på hinanden og holder afstand. I mødelokalet i Kulturhuset vil der - med de foreskrevne 2 meters afstand og 4 m2 til hver person - være plads til 18 personer. Og skulle der komme flere, så har vi fået lov til at åbne skydedøren ind til salen.

Den 1. oktober vil vi sætte fokus på den jyske natur fra Steen Stensen Blicher over HC. Andersen og Jeppe Aakjær til Jens Rosendahl.

Skovlund Menighedsråd

Max Kruse

fredag 18 sep 2020 - Rud Larsen