Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Vi synger – og holder afstand.

Torsdag den 1. oktober 14:00 – 16:00

Den 1. oktober starter vi vinterens traditionelle sangeftermiddage i Kulturhuset – den første torsdag i måneden i hele vinterhalvåret. 

Vi er blevet varmet godt op til fællessangen dette forår med de mange dejlige morgensange i selskab med Philipp Faber på DR TV.  Ham savner vi, men nu må vi selv klare højskolesangen.

Vi passer godt på hinanden og holder afstand. I mødelokalet i Kulturhuset vil der - med de foreskrevne 2 meters afstand og 4 m2 til hver person - være plads til 18 personer. Og skulle der komme flere, så har vi fået lov til at åbne skydedøren ind til salen.

Den 1. oktober vil vi sætte fokus på den jyske natur fra Steen Stensen Blicher over HC. Andersen og Jeppe Aakjær til Jens Rosendahl.

Skovlund Menighedsråd

Max Kruse

fredag 18 sep 2020 - Rud Larsen
Vist: 1060 gange