Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Nyhedsbrev - Skovlund Friskole

- læs nyhedsbrevet her

Modtaget fra Jette Bech Mathiesen:

 Så er vi igen lidt ”corona-ramte”. Som du kan læse i ugebrevet, blev vi nødt til at aflyse vores lejrskole til Lillebælt/Fredericia, og i stedet finde på noget andet med kort varsel. Heldigvis er skolens ansatte så dygtige og kreative, at de fik lagt nogle gode planer for de tre sidste dage i denne uge. Der har været tid til faglig fordybelse, kreativitet, trivsel, ekskursioner m.v. Både SFO ansatte, chauffører og rengøringspersonalet må omlægge planer og heldigvis, så gik alt op. Tak til ansatte og forældre fordi I løftede i flok sammen, da vi skulle nytænke og støtte børnene i de nye planer for denne uge.

Lejrskole er udskudt til foråret – og det kan du også læse mere om i Ugebrevet

I Børnehuset (børnehaven Skovlund) er der en voksen, der er smittet med corona, og der er voksne og børn, der er hjemsendt til de kan fremvise to negative tests eller har været hjemme i 7 dage. Søskende til børn i de hjemsendte børn/grupper fra Børnehuset må gerne komme i skole.

God weekend til jer alle 

Jette Bech Mathiesen
Skoleleder

Læs nyhedsbrevet her: http://www.skovlundfriskole.dk/ugebrev-25-09-2020-skovlund-friskole

 

fredag 25 sep 2020 - Rud Larsen
Vist: 1029 gange