Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Pressemeddelelse

Bankospil og Coronavirus

Modtaget fra Rita Møller Hansen:

Bankospil og Coronavirus

Som bebudet tidligere, så har der her i midten af september, atter været afholdt fællesmøde i de 5 bankoudvalg i Horne, Tarm, Helle, Vejrup og Skovlund/Ansager.

På mødet var der stor enighed om, at med de nye meddelelser om øgede smittetal med Coronavirus den sidste uges tid, så åbnes der ikke op for bankospil igen, før man er sikre på at det er 100 % forsvarligt, for både spillere, hallernes personale og de mange frivillige hjælpere.

De 5 udvalg har besluttet at mødes igen først i december for at finde ud af, hvad vi kan gøre fremadrettet, for en forhåbentlig opstart i begyndelsen af 2021.

 

lørdag 26 sep 2020 - Rud Larsen
Vist: 1291 gange