Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Video: Bent Haahr

"Håndboldens venner" nedlagt

Generalforsamlingsbeslutning 21.1.20.

Modtaget fra Bent Haahr:

Onsdag den 21. okt. 2020 blev foreningen ”Håndboldens venner” nedlagt på den ordinære generalforsamling.

 Forening blev stiftet tilbage i feb. 2016, og dets formål var at skaffe midler til gavn for håndboldsporten i Skovlund-Ansager, hvilket den også har levet op til i dens levetid, både ungdoms- & senior spillere har haft stor glæde af "Håndboldens Venner" – men nu er det slut.

 Årsagen til nedlæggelsen var manglende aktivitet, og generalforsamlingen stemte for en opløsning af foreningen, dette blev enstemmigt vedtaget.

Fordeling af foreningens midler: Der kom forslag om at støtte ”Lykkeligaen” ved Kvie Sø efterskole med kr. 2.500 – dette var alle fremmødte enige om at det var en god ide, dette blev vedtaget.

De resterende midler blev tildelt Skovlund Ansagers nye håndboldklub SA HK, idet det stort set kun var elitens medlemmer, der aktivt havde ydet en indsats for den nu nedlagte forening. 

Erhvervsstyrelsen er efterfølgende blevet kontaktet om nedlæggelsen af forenings CVR. nr. endvidere har banken nedlagt forenings konto, efter Kvie Sø og SA HK har modtaget hver deres donation.

 Tak for støtten i den tid foreningen var til stede.

 De bedste Håndbold hilsner

fra den afgående bestyrelse.

torsdag 5 nov 2020 - Rud Larsen