Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Julekoncert i Skovlund Kulturhus

AFLYST på grund af skærpet corona situation i kommunen

Kom og vær med til at synge julen ind sammen med vores nye organist, Ruben Karschnick, som har medbragt et kor, og sammen med vores vikarpræst Thea Kølgaard Olsen, som vil læse en julehistorie.

Menighedsrådets traditionelle adventsarrangement bliver anderledes i år, for vi skal passe godt på hinanden i disse corona tider. Derfor har vi lejet Kulturhusets store sal, hvor der er rigtig god plads, så vi kan holde den foreskrevne afstand – godt og vel - mellem stolene og til scenen. Og når vi kommer og går, skal vi naturligvis bruge mundbind eller visir og sørge for at spritte grundigt af.

Corona-forskrifterne  betyder desværre også, at vi må opgive at servere kaffe, gløgg og æbleskiver. Men vi håber, at I alligevel vil lægge vejen omkring Kulturhuset her den første dag i december, så vi sammen kan få en god start på julemåneden!

Skovlund Menighedsråd

Max Kruse

torsdag 19 nov 2020 - Rud Larsen
Vist: 989 gange