Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Nyt fra Udviklingsrådet

Udviklingsrådet ser på det nye år med stor optimisme og vender stærkt tilbage.

Modtaget fra Kitty Gamkinn

På grund af den seneste stigning i Covid19-pandemien har Udviklingsrådet aflyst årets sidste ordinære møde, som skulle være afholdt i Skovlund/Ansager Hallen torsdag D. 10. december, med fejring af to nye cykelstier, en sild og hygge.

I stedet for referat heraf, vil vi gerne benytte lejligheden til at Takke for Jeres henvendelser til udviklingsrådet det forgangne år. Tak til alle Jer, der har engageret sig i stort som småt. Alt sammen til glæde og gavn for vores lokalområde.

Udviklingsrådet ønsker alle en rigtig Glædelig fredfyldt jul, samt et godt og lykkebringende nytår, hvor vi vender stærkt tilbage med stor optimisme.

Pas godt på hinanden.

På vegne af Skovlund/Ansager Udviklingsråd Referent Kitty Gamkinn

lørdag 12 dec 2020 - Rud Larsen
Vist: 979 gange