Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Mange gudstjenester i julen

… men ikke juleaften i Skovlund Kirke

 

Modtaget fra Max Kruse.

I Skovlund plejer der at komme omkring  200 i kirke juleaften. Men på grund af coronarestriktionerne er der kun plads til 27 i kirken (lidt flere, hvis man kommer som samlet familie, men kun ganske få personer mere). Det betyder, at der vil være plads til mindre end en femtedel af dem, der plejer at komme i kirke juleaften. Vi forudser derfor, at rigtig mange – uanset et eventuelt billetsystem - ville komme til at gå forgæves, og det vil næsten ikke være til at bære en aften, hvor vi netop i evangeliet skal høre om en lille famile, som ikke kan få plads i herberget.

Vi har derfor besluttet af aflyse gudstjenesten juleaften, men kan i stedet henvise til en juleandagt fra Skovlund Kirke, som  vil kunne ses via links fra Ansager info og Skovlund.dk. Men derudover håber vi, at der er mange som har lyst til at komme i kirke til én af de andre gudstjenester i julen, hvor vi regner med, at der vil være plads til alle:

  • 20. dec. kl 10:30 Søndagsgudstjeneste ved Thea Køllgaard Olsen
  • 25. dec. kl 11:00 Juledagsgudstjeneste ved Thea Køllgaard Olsen
  • 27. dec. kl 10:30 Salmesangsgudstjeneste ved Thea Køllgaard Olsen og Eva Kirkegaard
onsdag 16 dec 2020 - Rud Larsen