Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video: Niels Winther

Nytårshilsen

Skovlund Erhvervspark

SKOVLUND ERHVERVSPARK

Et nyt kontorfællesskab er skudt op i Skovlund. 

Nu har Skovlund Erhvervspark for alvor slået dørene op. De fleste møbler er kommet på plads, der er blevet etableret nogle fine fællesområder og erhvervsparkens beboere er så småt begyndt at slå sig ned på kontorerne rundt om i bygningen. 

Skovlund Erhvervspark er et kontorfællesskab, hvor man har eget kontor eller kontorplads og deler fællesområder, såsom mødelokaler, kantine, lounge-områder, lager, mv. Ved at være en del af erhvervsparken får man automatisk adgang til et stort netværk af lokale virksomhedsejere og iværksættere, som kan inspirere og hjælpe hinanden på kryds og tværs. – og bare rolig, der er stadig ledige kontorer!

Vi overtog Skovlund Erhvervspark i oktober 2020, og herefter gik det stærkt. Vi vil rigtig gerne sige en kæmpe tak til alle de frivillige, som har hjulpet med at få erhvervsparken op at stå. Det har været en kæmpe hjælp!  

På grund af omstændighederne har vi ikke haft mulighed for at holde åbent hus endnu. Derfor har vi valgt at lave en lille video, hvor vi inviterer jer med ind i Skovlund Erhvervspark. Her fortæller vi lidt om hvad det er for en størrelse, og hvorfor det måske er dig, som skal blive det nyeste medlem af fællesskabet. Nedenunder finder du et direkte link til vores digitale ”Åben hus”, dog regner vi med at holde et ”rigtigt” åbent hus, så snart det er muligt i det nye år. 

Indtil da kan du finde os på: 

Hjemmeside: www.skovlund-erhvervspark.dk

Instagram: skovlund.erhvervspark 

Med ønske om en glædelig jul og godt nytår

Diana Tange, daglig leder af Skovlund Erhvervspark

fredag 18 dec 2020 - Rud Larsen
Vist: 1158 gange