Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT

Skovlund / Ansager Venstre ønsker Godt Nytår.

modtaget fra Kristian Støjberg

Efter en formentlig helt speciel jul og nytårstid med samværsbegrænsninger og for mange også lidt nervøsitet – alt sammen på grund af den store udfordring i 2020 – COVID 19.  Så er det nu tid til at ønske          

                                               ”GODT NYTÅR” 

Det nye år er valgår til kommuner og regioner. For vores område Skovlund / Ansager bliver det særdeles spændende.  Lokalt skal vi have valgt et nyt medlem til byrådet til at efterfølge Niels Hahr. Og Varde Kommune skal vi have en ny borgmester!! 

På grund af div. restriktioner kommer Venstres valg af borgmesterkandidat d. 25. januar til foregå lidt specielt. Der er fem kandidater er –

Connie Høj, Nr. Nebel

Line Berner, Næsbjerg

Mads Sørensen, Sig

Peder Foldager, Nordenskov

Tine Agergaard Hansen, Ølgod

 Det simple er som venstremedlem at møde op på aftenen i Horne Hallen, hvis man har / der er mulighed for det. Ellers kan det lade sig gøre at afgive en stemmeseddel om eftermiddagen med prioriteret rækkefølge på de 5 kandidater. Sidste mulighed er at deltage på aftenen virtuelt. 

Men for at deltage kræver det selvfølgeligt at man som venstrevælger også har et medlemskort. Det kan nemmest erhverves på venstre.dk – en nem vej til indflydelse for venstrefolk.

Og 2021 bliver et år med mulighed for indflydelse!

Det er ”hammervigtigt,” at området er repræsenteret i byrådet. Udvikling sker ikke af sig selv - lokale ildsjæle er nødvendige, men nære forbindelser til de besluttende råd er af stor betydning for succes. Det gælder f.eks. for folkeskolen i Ansager, som er under pres, og for SYMBO og Helhedsplan, som er under udvikling i Skovlund.

Og det gælder for de mange ting, som har medvind i området (hvor Niels H har et fingeraftryk). Stort salg af byggegrunde i Ansager, Rideklub, cykelstier, boligforeningsbyggeri og Anlæg i Ansager og sikkert mange flere projekter.

Det HAR betydning med repræsentation. Vi håber mange venstrevælger vil være med til at sætte et flot fingeraftryk på område ”6823”.

P.b.v.

Kristian Støjberg

Formand

onsdag 6 jan 2021 - Rud Larsen
Vist: 807 gange