Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Ole Uhd

Fødselsdag

Ingrid Nielsen, Mellemvej 1, Skovlund

Ingrid fylder 80 år - tirsdag den 16. marts 2021. 

Som det sociale menneske Ingrid er, ville intet have passet hende bedre end at kunne invitere familie samt venner og bekendte til en fest. Det tillader Corona-virussen desværre ikke.

Derfor har vi beslutter at forsøge at fejre Ingrid på rimeligvis vis trods forsamlingsforbud og smittefare.

Alle venner og bekendte er velkomne til at komme forbi Mellemvej 1 på et tidspunkt mellem kl. 10.30 og kl.16.00. Så byder vi på et stykke hjemmelavet kage, som man kan tage med hjem og nyde eller spise på stedet. 

Kom og sig tillykke til Ingrid.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at medbringe og plante et lille dannebrosflag (gerne plastik) i Ingrids græsplæne ved huset. Så tager vi et foto af alle flagene, når dagen er slut - og Ingrid vil have et dejligt minde - trods Corona og forsamlingsforbud.

Venner i Skovlund

mandag 15 mar 2021 - Rud Larsen