Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Hjælp!

Transport til Varde og hjem.

ANMODNING OM HJÆLP AFLYSES - Kirsten Støjberg har tilbudt at køre.

Jeg har været så heldig pludseligt at få tid (formodentligt et afbud) til en corona-vaccination i morgen (mandag) kl. 16,10 i Varde. Desværre kan jeg ikke komme igennem til Flextur / Sydtrafik, men har hele eftermiddagen igennem fået denne besked:  Vi oplever i øjeblikket problemer. Forsøg venligst igen senere.

Er der nogen i Skovlund, som kan hjælpe med transport til og fra Varde i morgen eftermiddag, hvis det ikke lykkes for mig at bestilles en flextur? Jeg vil meget nødig gå glip af dette stik i armen.

På forhånd tak.

Rud

tlf. 3048 6670

søndag 11 apr 2021 - Rud Larsen
Vist: 1367 gange