Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Video: Niels Winther

Affaldsindsamling

Skovlund Friskole

Modtaget fra Niels Winther:
Skovlund Friskole har i dag den 14. april været en del af den landsdækkende affaldsindsamling.
Eleverne var delt op i mindre grupper, som hver havde et område de skulle samle affald på. Affaldet blev sorteret mens det blev samlet, og iveren og entusiasmen var stor. Fra Dansk Naturfredningsforening havde vi modtaget poser til indsamlingen, samt en t-shirt, så vi en af de nærmeste dage, kan kåre "Årets Affaldshelt"
Tak til Jannek Elver fra Varde Affaldshelte for den gode bistand. Også stor tak til René Schmidt fra Min Købmand i Skovlund, som har sponsoreret en del af de gribetænger, som børnene havde med på turen. Flensted havde i dagen anledning, på deres infoskærme, gjort bl.a. deres mange chauffører/leverandører opmærksomme på, at der ville være en del børn rundt omkring i byen. Flere chauffører gav også et "dyt" med på vejen.
Tilbage på skolen kunne indsamlerne nyde et nybagt pølsehorn og juice, som nogle af de ældste elever stod klar med.
En rigtig lærerig dag, hvor det gik op for mange, hvor meget affald der (desværre) faktisk bliver efterladt i naturen.

Venlig hilsen

Erling Simmelsgaard
Skovlund  Friskole

 

onsdag 14 apr 2021 - Rud Larsen