Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

"skovlund.dk"

er der i det hele taget brug for den side?

Jeg har set et opslag på Facebook-gruppen “Skovlund og Omegn” om et digitalt møde vedr. en “ny hjemmeside om byen”.

Hvorfor styregruppen har valgt kun et bringe opslaget på en Facebook-side og ikke på Borgerforeningen egen side “skovlund.dk" har jeg ingen anelse om, og jeg skal ikke bryde mine gamle, begrænsede hjerneceller med det spørgsmål. (Borgerforeningen er involveret i initiativet).

Til gengæld fik opslaget på Facebook mig til at tænke på, om der i det hele tager er bruge for siden skovlund.dk, eller om vi er fint dækket ind med Facebookgruppen (“Skovlund og Omegn”) samt diverse special-sider som SIF’s side og Lokalarkivets med mere.

Jeg kunne egentligt godt tænke mig at vide, om der er borgere i Skovlund, der ikke har adgang til Facebooksiden “Skovlund og Omegn” men har glæde af  skovlund.dk" og derfor gerne vil beholde siden. (Hvis det er tilfældet, bedes I sende mig en kort besked på rudlarsen@gmail.com )

Hvis det ikke er tilfældet, kan Borgerforeningen spare penge ved at nedlægge skovlund.dk og satse på Varde Kommunes initiativ om ny hjemmeside for Skovlund. 

søndag 25 apr 2021 - Rud Larsen