Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Skovlunnd Sognearkiv

Online workshop om bosætning i Skovlund

- Vil du hjælpe os med at finde frem til de kvaliteter, der gør hverdagen i Skovlund speciel og god?

Holder du af at leve og bo i Skovlund og vil du fortælle os, hvad der er vigtigt for dig! Så får vi det bedste grundlag for en ny hjemmeside om byen, der skal henvende sig til nye borgere!
 
Sagen er den, at Skovlund selv skal komme med de rigtige input til en ny profileringsside for Skovlund med fortællinger, film og facts. Det skal give tilflytterne det gode og autentiske billede af byen og derfor har vi brug for dine input. Vi skal gerne være velrepræsenteret fra unge til seniorer. 
Så - har du lyst til at bruge 3 timer for din by sammen med os, på et digitalt møde tirsdag den 25. maj mellem kl. 18.00 og 21.00, så kan du se invitationen på dette link.

 

Vi glæder os til at se Jer! 
 
De bedste Hilsner fra styregruppen
Niels Winther
Rasmus Sadova
Gert Hermansen
Kristian Støjbjerg 
og Kitty Gamkinn
mandag 26 apr 2021 - Rasmus Sadova