Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Nyhedsbrev

Skovlund/Ansager Hallen

Modtaget fra Karsten R. Kristensen:

Ansager / Skovlund 5. maj-2021

Nyhedsbrev fra Skovlund-Ansager Hallens bestyrelse

Det er med stor glæde, at vi kan informere om, at Susanne Skou Kristensen, er ansat som halassistent ved Skovlund-Ansager Hallen. Susanne tiltræder tirsdag d. 1. juni – 2021. Susanne har i mange år haft sin gang i Skovlund-Ansager Hallen, som træner for ungdomsholdende i badminton. Hun har de seneste år, med stor succes, gjort en stor indsats, for at få flere unge drenge og piger til at spille badminton. Susanne er uddannet bogholder, og vil derfor også kunne bidrage med at udføre de administrative opgaver i Hallen.

Den tidligere stilling som halbestyrer, er konverteret over til den jobmæssige titel Centerleder. Stillingen som Centerleder er også på plads, og den nye Centerleder tiltræder pr. 1. august-2021. Navnet på den nye Centerleder offentliggøres senere, da nogle praktisk formaliteter skal falde på plads før offentliggørelsen.

Skovlund-Ansager Hallens drift begynder stille og roligt, at tage form. Ved genåbningen medio april begyndte badminton ungdom igen, at gøre brug af Hallen. Det samme gør sig gældende med de unge mennesker fra Kvie Sø Efterskole. Rammerne for genåbningen følges, og vi er glade for, at der igen begynder at komme aktivitet i Hallen.

Den seneste genåbning, som blev meldt ud i Pressen tirsdag d. 4. maj-2021, har vi i bestyrelsen taget til efterretning. Vi håber den seneste aftale, kan gøre at senior håndbold spillerne kan begynde, at gøre brug af Hallen inden for den nærmeste tid. 

Det samme gør sig gældende omkring åbning af Motionscentret og Spinning. Udfordringen for Motionscentret er blandt andet kravet omkring bemanding. Når de fastlagte rammer omkring Coronapas, kontrol af Coronapas, samt afstandskrav og krav til rengøring i Motionscentret foreligger, vil Bestyrelsen på bedste vis arbejde på en genåbning af Motionscentret. Vi må dog forvente, at det i begyndelsen vil være med reducerede åbningstider. Når der er nyt omkring genåbning af Motionscentret vil dette blive meldt ud på Hallens Facebook side, samt på Ansager.info & Skovlund.dk

Med venlig hilsen

Bestyrelsen ved Skovlund- Ansager Hallen

onsdag 5 maj 2021 - Rud Larsen
Vist: 959 gange