Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Skovlund-Ansager Venstre

Generalforsamling og opstillingsmøde

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Skovlund /Ansager Venstreforening

mandag d. 7. juni kl. 19.00 i Skovlund Kulturhus, Solbakken 2B

Dagsordenen er den sædvanlige og evt. forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen afholdes opstillingsmøde til byrådskandidater for Skovlund/Ansager Venstre. Der skal opstilles 2 kandidater for området til byrådet i Varde Kommune.

Stemmeberettiget og opstillingsberettiget er medlemmer som er registreret som medlem/betalt kontingent senest 7 dage før opstillingsmødet.

Aften ”Krydres” med besøg af Varde Kredsens folketingskandidat, Preben Friss Hauge, som er på banen for at få inspiration til – og fortælle om, sin hverdag som folkevalgt by- og regionsrådsmedlem og som kandidat til folketinget.

Mød op VENSTRE FOLK – det bliver rigtig spændende

Venlig hilsen

Kristian Støjberg

Formand Skovlund/Ansager Venstre.

onsdag 19 maj 2021 - Rud Larsen