Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Skovlund Efterskole

Skovlund Efterskole

Bliv medlem af bestyrelsen

Skovlund Efterskole søger nye medlemmer til bestyrelsen.
 
Har du lyst til at være med i bestyrelsen på Skovlund Efterskole? 
 
Ved næste generalforsamling skal der skiftes ud i bestyrelsen, og vi mangler derfor kandidater – både bestyrelsesmedlem og suppleanter, som kunne tænke sig at være med til det vigtige arbejde i bestyrelsen. 
 
Skovlund efterskole er en veldrevet efterskole, med sjove, kreative og faglige fag og linjer. Bestyrelsen har et tæt samarbejde med ledelsen, og deltager også i eksempelvis visionsdage, hvor skolens profil drøftes. 
 
I bestyrelsen vil vi Skovlund Efterskole – og vi har mange drømme og ønsker for skolens fremtid og udvikling. Men vi mangler nye kræfter i bestyrelsen – måske er det lige nøjagtig dig vi mangler. 
 
Er du interesseret, så tag kontakt til 
Forstander Hanne Gonzalez - hg@ske.dk 
eller
Bestyrelsesformand Trine Lydeking - trinelydeking@gmail.com
onsdag 19 maj 2021 - Rud Larsen
Vist: 2103 gange