Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Generalforsamling

Skovlund / Ansager Udviklingsråd - Ansager Hotel

Igen i år bliver det muligt at afvikle den årlige generalforsamling i august måned. I år mandag d. 16. august kl. 19.00 på Hotel Ansager.

Aftenen starter med, at de nye indehavere viser det genopfriskede hotel frem og fortæller lidt om de ideer og tanker de har for stedet.

Derefter går vi over til den sædvanlige dagsorden. Uden at afsløre for meget kan vi løfte sløret for, at der er kontrol over økonomien. Men der kunne måske være en anledning til at tage en snak om, hvordan de midler, som vi råder over, bliver anvendt. Men også om, hvilke muligheder vi har, og ideer til, hvor kan vi gøre en forskel?  Vi fordeler ikke millioner, men mindre beløb gør også stor gavn mange steder.

Kom og vær med – det bliver ikke spor kedeligt, og vi er vært ved lidt ekstra godt til ganen.

Venlig hilsen 

Skovlund / Ansager Udviklingsråd.

Kristian Støjberg.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere.
  3. Beretning.
  4. Regnskab.
  5. Budget.
  6. Valg af minimum 5 medlemmer max 8. (på valg 2 personer fra henholdsvis Ansager og Skovlund).
  7. Valg af revision.
  8. Eventuelt.
tirsdag 3 aug 2021 - Rud Larsen