Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Karsten Madsen

Ny Byrådskandidater Venstre

Skovlund-Ansager

Modtaget fra Kristian Støjberg:

Nye kandidater i Skovlund-Ansager Venstre. 

Byrådsmedlem Niels Hahr Larsen har for flere måneder siden bekendtgjort, at denne valgperiode er hans sidste periode i byrådet i Varde Kommune. 

På en velbesøgt generalforsamling og opstillingsmøde i Skovlund-Ansager Venstre blev der fundet nye kandidater til at afløse Niels.

Det er Per Thisted fra Ansager og Kristian Støjberg fra Skovlund, der ved det kommende kommunalvalg søger vælgernes mandat til at repræsentere Skovlund-Ansager i Varde Byråd, og dermed efterfølge Niels Haahr Larsen. Per og Kristian er begge velkendte og meget engagerede i lokalområdet.

Niels Haahr, som er navnet i daglig tale, har ydet en solid og kæmpe indsats for lokalområdet gennem mange år. Først i Ølgod Byråd og efterfølgende i Varde Byråd. Niels’ gode menneskelige egenskaber og konstruktive tilgang til sagerne har skabt respekt og gode relationer til kollegerne i byrådet. Niels nyder også stor respekt i lokalområdet, og han har sat sit aftryk på adskillige sager – til glæde for lokalområdet og Varde Kommune.

Niels Hahr Larsen udtrykte på opstillingsmødet, at det har været en stor fornøjelse og ærefuld opgave, at repræsentere ”6823 området” i Varde Byråd, og at han med sindsro giver stafetten videre til nye kræfter.

Venlig Hilsen

Skovlund-Ansager Venstre

Kr. Støjberg

lørdag 12 jun 2021 - Rud Larsen