Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Børnehuset

Ugen der gik

Skovlund Børnehus

UGEN DER GIK I SKOVLUND BØRNEHUS

I Børnehuset arbejder vi ud fra værdierne positivitet, nærvær, leg og glæde, og vi bygger vores hverdag og de pædagogiske aktiviteter op omkring disse. Fremover vil vi hver uge dele nogle af ugens begivenheder. 

Børnehuset stod, traditionen tro, for at fremstille heksen til det store Sankt Hans bål i byen, og hvor blev hun bare flot. 

Vi har også lavet Sankt Hans aktiviteter i børnehaven, hvor vi blandt andet har fremstillet hekse til at pynte på legepladsen. 

Lindetræet, som også kaldes glædens træ,  i midten af Børnehusets store legeplads blev fint dekoreret med flyvende hekse. Børnene er også vilde med at drikke honningdug af lindetræets blade, det smager sødt og er lavet af ekskrementer fra bladlus, men vi er alle vilde med det.

Om lidt venter skolelivet for vores førskolebørn, og derfor har de holdt gallafest med festmenu og disko tirsdag aften.  

Vuggestuen har været på tur til den store hoppepude med madpakker.  Vi har også besøgt fårene, kirken og legepladsen, og vi bruger alle sanser, når vi er på tur. Vi opdagede at de høje græsser dryssede pollen når vi skubbede til dem. 

Sommerfuglegruppen har haft maddag, hvor der var travlhed med at snitte og skære grønt til bålgryden. 

 Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

fredag 25 jun 2021 - Rud Larsen