Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

MC- OG VETERANBILTRÆF

Onsdag den 18. august fra kl. 17.30

Modtaget fra SIF:

Så er det igen tid til at mødes til en hyggelig aften på Skovlund Stadion.

Denne gang i anledning af det årlige MC- & Veteranbil-træf. Forrige år rundede vi 1.130 køretøjer, så det er ikke uden grund af at vi – efter sidste års aflysning pga. Covid 19 - glæder os til igen en stor aften på stadion!

Vi håber på en dejlig aften med godt vejr, så vi kan få mange flotte køretøjer at se. Selv om man ikke har motorcykel eller veteranbil, så kom op på stadion og oplev den fantastiske stemning, du vil helt sikkert møde mange du kender. Når man har set det hele, kan man nyde noget mad fra grillen eller noget at drikke fra teltet. Så tag bare hinanden under armen, og kom til en fantastisk aften på stadion, I ikke må gå glip af.

Det er bare en aften, man ikke må glip af – og så er der GRATIS adgang...

tirsdag 10 aug 2021 - Rud Larsen
Vist: 847 gange