Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenPoul Henrik HansenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Konfirmandindskrivning

5. september 21

Modtaget fra sognepræst Trine Lydeking:

Ansager 27. august 2021

Kære Kommende Konfirmander og Forældre!

Søndag d. 5. september afholder vi konfirmandindskrivning for alle de konfirmander, som ønsker at blive konfirmeret i Skovlund Kirke i 2022. 

Vi begynder med gudstjeneste kl. 10.30 i Skovlund Kirke. 

Herefter byder menighedsrådet på kage, kaffe og saftevand i kirken, hvor der vil være orientering og velkomst ved præst og menighedsråd om konfirmandundervisning og konfirmation. 

NB! Af hensyn til indkøb af kage og drikkevarer er tilmelding nødvendig. Senest onsdag d. 1. september på mail eller sms – skriv navn på konfirmand og hvor mange I kommer (søskende er velkomne). 

Til Orientering: 

  • Tilmelding til konfirmation 2022: 

https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Her kan forældrene med NemID tilmelde barnet til konfirmationsforberedelse og konfirmation. Jeg sender en kvittering med brevpost til jer, når jeres tilmelding er modtaget og registreret. 

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

  • Konfirmation i Skovlund Kirke er søndag d. 1. maj 2022 (Tidspunkt fastsættes senere). 
  • Konfirmandundervisningen begynder tirsdag d. 14. september kl. 8.15 – 9.45 og foregår på Skovlund Efterskole.

Med venlig hilsen 

Sognepræst

Trine Lydeking

Tlf: 3056 3081

Mail: tlt@km.dk

 

fredag 27 aug 2021 - Rud Larsen