Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Micheles seneste kreation Foto: RL

Åbent hus / Introduktion

Kagedekorationskurser

Modtaget fra Michele Larsen:

Jeg har planer om at tilbyde forskellige kurser på forskellige niveauer  i kagedekoration i løbet af efteråret og vinteren.

Inden da vil jeg gerne tilbyde alle eventuelt interesserede en kort introduktion til kurserne. Så kan man ved selvsyn opleve, hvor fascinerende arbejdet med kagedekorationer er og samtidig få et bedre grundlag til at beslutte, hvilket kursus / niveau man er interesseret i.

Mit værksted er ikke ret stort, og derfor kan jeg maksimalt have plads til 8 personer ad gangen. Til gengæld tilbyder jeg to valgmuligheder med start henholdsvis  kl. 9.00 til 10.30 og kl. 11.00 til 12.30.

lørdag den 9. oktober 2021.

Deltagelse i åbent hus arrangementet er gratis. Kom og få en kop kaffe og - naturligvis - et stykke kage - og se om kagedekoration skal være din nye hobby, eller om du bare har lyst til at deltage i et hyggeligt kursus i vinterens løb.

Tilmelding (til åbent hus arrangementet) via e-mail: michele.larsen@hotmail.com eller tlf. 2982 6069. Husk at oplyse det foretrukne tidspunkt.

Michele Larsen

mandag 27 sep 2021 - Rud Larsen
Vist: 1061 gange