Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Friskolen

Ugebrev 08.10.21 - Skovlund Friskole

Læs ugebrevet her

Læs ugebrev 08.10.21 her: https://skovlundfriskole.dk/ugebrev-08-10-2021/

Lidt om skolepenge
Friskole er et vigtigt valg, som forældre tager, og mange har gennem tiden taget dette valg i Skovlund, hvilket vi er glade for på skolen
Når børnene meldes ind på skolen, skriver begge forældre under på indmeldelsen.
Børnenes skolegang er et fælles forældreansvar.
Ved skilsmisse vil vi opfordre forældre til at samarbejde om betaling af skolepenge.


Er det vanskeligt at betale skolepenge i en periode, er der to muligheder for at søge tilskud:

Fripladsmidler fra fordelingssekretariatet
Forældre med lav indkomst har i flere år kunnet søge fripladsmidler fra staten en gang om året og har også løbende kunnet søge om tilskud til betaling af skolepenge fra ”Tages Konto”.

Se årlig info på opslagstavlen på VIGGO i juni/august

Tages konto
Tage Toft (pensionist, Skovlund) har flere gange doneret midler til en særlig konto på skolen (Tages konto), så forældre kan søge om økonomisk støtte i perioder, hvor deres egen indkomst er meget lav. Midlerne kan kun anvendes som bidrag til forældrebetaling af skolepenge, og indgår ikke i skolens drift.

Når forældre får tilskud til betaling af skolepengene, er det en midlertidig hjælp. Der ses på, hvor meget forældre selv er vil/kan betale. Alle forældre skal selv prioritere og betale et væsentligt beløb af skolepengene. Alle ansøgere er anonyme, når ansøgningerne behandles og midlerne fra Tages Konto fordeles af formand, næstformand og skoleleder.
Selv om Tages donation har været stor, så er midlerne også begrænsede.
Har du en idé som kan bidrage til midler på kontoen, så hører vi gerne fra dig, da vi også i fremtiden ønsker at kunne hjælpe forældre i en periode med lav indkomst.

God weekend

Jette Bech Mathiesen
Skoleleder
Skovlund Friskole

fredag 8 okt 2021 - Rud Larsen