Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenPoul Henrik HansenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Kom og mød julemanden

på Torvet - søndag kl. 10

På lørdag (27.11.) sætter Borgerforeningen et stort juletræ og en masse hyggelig julebelysning op på Torvet - Ole Flensteds Plads.

Det har fået julemanden til at beslutte, at han i år vil besøg alle de søde børn i Skovlund - oven i købet med en slikpose til hver eneste af dem.

Det hele kommer til at foregå på torvet  søndag den 28. november - kl. 10, hvor der sikkert også blive lejlighed til at danse rundt om det fine juletræ inden Julemanden deler slikposerne ud til de mange søde børn i Skovlund.

tirsdag 23 nov 2021 - Rud Larsen