Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening

At repræsentere??

fra Lillian Sørensen, 6823 Ansager

Modtaget fra Lillian Sørensen, 6823 Ansager:

At repræsentere??

I går aftes var jeg til repræsentantskabsmøde i Tv-Syd, SÅ interessant. Her evaluerede vi bla. Tv-Syds dækning af valget. Jeg er valgt af Tv-Syds støtteforening Club-Syd.

Repræsentantskabet består af folk fra diverse foreninger/organisationer i Tv-Syd’s sendeområde - i Varde og Billund kommune har vi rigtig mange foreninger/organisationer, ved du hvem der repræsenterer din forening i Tv-Syd? Og hører du af den vej noget om hvilke ting vi behandler i repræsentantskabet ?

Vi fik også sagt farvel og tak til Søren Vesterby – der havde sidste arbejdsdag i går – han vil blive savnet. 

Lillian Sørensen

onsdag 24 nov 2021 - Rud Larsen
Vist: 1199 gange