Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Opdateret: Julens gudstjenester

i Ansager og Skovlund

Julen kommer til at se anderledes ud i år, og med nye restriktioner som blandt andet betyder arealkrav i kirken, bliver vi nødt til at have begrænset deltagere til julens gudstjenester.

Det betyder at der i Skovlund Kirke må være 80 kirkegængere i kirken, mens der i Ansager Kirke må være 100. 

Vi beder alle om at have mundbind eller visir på ved ankomst, og selvom det ikke er et krav, anbefales det at beholde det på under hele gudstjenesten!

I kirken, sørger vi for grundig rengøring og god udluftning mellem gudstjenesterne, lige som personalet vi står klar i døren og hjælper kirkegængere hurtigt på plads på bænkene, så ingen samler sig sammen i våbenhuset. 

Juleaften er der gudstjenester i:

Skovlund Kirke kl. 10.30 og kl. 14.30 

Ansager Kirke kl. 13.00 og kl. 16.00 

 

1. Juledag er der gudstjeneste i: 

Ansager Kirke kl. 9.30

Skovlund Kirke 11.00

 

2. Juledag er der gudstjeneste i:

Skovlund Kirke kl. 9.00 v/ Marianne Holst-Larsen. 

 

NB! Husk at Ansagers gudstjenester kan ses på lokalantennen. 

Med ønsket om en glædelig Jul. 

Sognepræst Trine Lydeking 

fredag 17 dec 2021 - Rud Larsen
Vist: 646 gange