Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Skovlund Ansager Bankoudvalg.

bankospil og corona

Modtaget fra Rita Møller Hansen:

Hvornår starter vi med bankospil igen?

Helt ærligt så ved vi det ikke endnu.

De lettelser, der blev meldt ud fra myndighederne onsdag eftermiddag, og skal træde i kraft fra på søndag, henvender sig ikke til lige netop bankospil, og med de voldsomme smittetal vi ser med Omikron-varianten, synes vi at det er uforsvarligt at åbne dørene for et større antal gæster.

Bankoudvalget er enige om, at vi afventer lidt endnu, og ser hvad der bliver åbnet op for den 31. januar. Derefter vurderer vi hvornår vi kan være klar til at gå i gang med spillet igen.

Vi skal nok melde ud med opstartsdato, lige så snart vi ved mere.

På bankoudvalgets vegne

Rita Møller Hansen.

fredag 14 jan 2022 - Rud Larsen
Vist: 599 gange