Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenPoul Henrik HansenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Tove Østergaard er besøg hos Britta Andersen, der gerne donerer til formålet Foto: RL

Landsindsamlingen

Kræftens Bekæmpelse 

Søndag den 3. april - tidligt om morgenen - skinnede solen fra en næsten skyfri himmel over Skovlund. Lige indtil lidt i 10.00. Så startede skyerne med at trække et tæppe for solen, og det begyndte at småregne. 

Det afholdt dog ikke indsamlerne på de 15 ruter i Skovlund fra at give sig ud på deres indsamlingstur. Såvel de meget erfarne som de nye kastede sig uden tøven ud i opgaven. Sidste år foregik det i slud og sne, så skulle lidt regn vel ikke kun afholde disse dedikerede mennesker fra en rask tur ind i forårsvejret. 

Foto: Helle Guldager har valgt at give sin donation via Mobil Pay

Indsamlerne beretter, at de igen i år er blevet taget godt imod overalt, hvor de kom frem. Det betyder, at også i år stod resultatet mål med anstrengelserne. 

Jonny Boye-Peteresen, der er indsamlingsleder for Skovlund sogn, skriver i en meddelelse: “16 indsamlere trodsede igen det ustabile vejr. To af de nye indsamlere overtog en lidt længere rute p.g.a. indtrufne ændringer – mange tak for det.” 

Foto: Carolene Carstensen og Josefine er på vej ind mod byen efter at have besøgt den sidste husstand på Borgergade. De har valgt at tage en vagthund med, så de indsamlede penge er i sikkerhed.

Endvidere fortæller Jonny, at de mange besøg i byen og ude på landruterne i alt har indbragt 8.305 kr i kontanter og  indtil videre 1020 kr. via Mobil Pay. 

Donationerne direkte til hovedkontoret via SMS og Giro har man ikke overblik over lokalt. 

Jonny rette en stor og varm tak til sognets befolkning, der igen i år har bidraget så flot til landsindsamlingen. 

Også indsamlerne får stor ros og en varm tak for indsatsen. 

Foto: Marit Larsen er på vej ud til sin indsamlingsrute

mandag 4 apr 2022 - Rud Larsen