Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Påske

i Skovlund og Ansager Kirker

Modtaget fra: Sognepræst Trine Lydeking 

Påskeugen er i kirken ensbetydende med flere forskellige gudstjenester, som med prædiken, musik, salmesang og bøn tager os gennem de sidste dage af Jesus liv på jorden, hans smertefulde død Lang Fredag, men også hans opstandelse Påskedag, hvor han viste os mennesker at dødens magt er brudt og at livet og kærligheden lever. 

Allerede på søndag d. 10. april begynder Påskenuges fortællinger. 

Her skal vi ved Palmesøndags gudstjeneste hører om Maria som salver Jesu fødder med den dyre Nardusolie – til stor forargelse for disciplene. Og hvor Jesus forudsiger sin egen død. 

Der er gudstjeneste kl. 9.00 i Skovlund Kirke og Højmesse i Ansager Kirke kl. 10.30. 

Skærtorsdag d. 14. april kl. 19.00 holder vi fællesgudstjeneste i Ansager Kirke. 

Her har Ruben medbragt en strygekvartet som vil fremføre ”Stabat Mater” for os. Men gudstjenesten stadig vil indeholde prædiken, salmer og altergang, som det hører sig til på Skærtorsdag, hvor Jesus spiste med sine disciple en sidste gang – og hvor han om natten tages til fange i Getsemanes Have. 

Lang Fredag d. 15. april skal vi i kirken hører Jesu lidelseshistorie. Fra tilfangetagelsen, til korsfæstelsen og til døden på korset. Gudstjenesten vil udover læsninger, være båret af bøn og salmer. 

I Ansager er der Liturgisk Gudstjeneste kl. 9.00, i Skovlund Kirke er der Liturgisk Gudstjeneste kl. 10.30 – her vi en strygekvartet fremføre ”Stabat Mater” gennem gudstjenesten, mellem læsningerne. 

Påskedag d. 17. april vil vi kirken fejre Påsken med fortællingen om kvinderne som kommer til den tomme grav. Gudstjenesten hylder livet og opstandelsen, og at livet har brudt døden. 

Kom og vær med – vi synger fantastiske livsbekræftende salmer. 

I Skovlund er der Gudstjeneste kl. 9.00 og i Ansager Højmesse kl. 10.30

2. Påskedag d. 18. april holder vi fællesgudstjeneste i Skovlund Kirke kl. 17.00.

Her medvirker vores dygtige ungdomskor – de er bare fantastiske – så hvis man endnu ikke har hørt dem, så kom i kirken, og vær med til en let, kort og sangbar gudstjeneste. 

Alle er velkomne. 

 

fredag 8 apr 2022 - Rud Larsen
Vist: 708 gange