Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Hedebølge i Europa

Snerydning i Skovlund

Tyskland, Frankrig, Spanien og mange andre lande oplever i øjeblikket en varmbølge med rekordhøje temperaturer.

Mens vi venter på den skal komme til Skovlund er Borgerforeningen - vanen tro - ude i god tid. 

Vi må nemlig også i den kommende vinter forvente at opleve snefald. Snefald, som gør det nødvendigt at feje fortorvene. Et arbejde mange af helst vil undgå.

Derfor forventer Borgerforeningen igen i det kommende vinter at kunne tilbyde at gøre det for jer (mod en passende betaling, som vi vender tilbage til ved anden lejlighed).

Denne service forudsætte imidlertid, at et tilstrækkeligt antal frivillige chauffører melder sig til at køre foreningens fejemaskine.

De frivillige chauffører skal kunne være til rådighed tidligt om morgenen - både på hverdage og i weekender, hvis der falder sne. Og det gør der jo nok på et eller andet tidspunkt.

Var det noget for dig, at være med til at yde en indsats for din by? 

Hvis ja, bedes du kontakte Peter Breum på tlf. 23 66 68 63 eller på mailadressen: peter@elektrikerloesningen.dk

På forhånd tak for indsatsen.

Borgerforeningen

mandag 20 jun 2022 - Rud Larsen
Vist: 580 gange