Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Hjertestarter flyttet

nu ved kulturhuset

Borgerforeningen oplyser, at den hjertestarter, der tidligere var placeret i Sparekassen Kronjyllands afdeling, nu er flyttet til Kulturhuset  - Solbakken 2 B, Skovlund. 

Borgerforeningen har købt en ny, (speciel og dyr) kasse, som gør det muligt at placere hjertestarteren ude i det fri.

Derfor kan den nu placeres på en udvendig mur ved Kulturhuset og være tilgængelig 24 timer i døgnet. Den nye placering er registreret på hjemmesiden hjertestarter.dk, hvor man kan finde yderligere oplysninger.

Rene Schmidt Kjær (Min Købmand) er ansvarlig for, at hjertestarteren er funktionsdygtig og ikke har været udsat for hærværk eller unge “pillefingre”. Han beder derfor alle, der kommer forbi hjertestarteren holde øje med, om alt ser ud som det skal. Hvis ikke bedes man kontakte Rene på tlf. 2986 0087. 

Vi håber, at alle vil hjælpe til med at sikre, at hjertestarteren ikke udsættes for hærværk og altid er klar til at redde liv.

Mere  information følgere senere.

Her kan du finde hjertestarteren.

/RL

tirsdag 19 jul 2022 - Rud Larsen
Vist: 563 gange